Pysä­köinti-info

Vantaan Tikkurilassa on voimassa yleinen pysäköintikieltoalue.

Tikkuparkki tarjoaa helppoa ja nopeaa lämmintä pysäköintitilaa aivan Tikkurilan palveluiden vieressä.

Pysäköintihallin aukiolo

Pysäköintihallissa voidaan pysäköidä normaalisti hallin aukioloaikoina.

ma-pe7.00 – 18.002,00 euroa/tunti
ma-pe18.00 – 24.001,00 euroa/tunti
ma-pe24.00 – 7.000,50 euroa/tunti
la-su7.00 – 24.000,50 euroa/tunti
la-su24.00 – 7.000,50 euroa/tunti

Maksamalla etukäteen vuorokausipysäköinnin, on pysäköinti edullisempaa.

Vuorokausipysäköinnin taksat ovat

1 vrk24 €
3 vrk49 €
Viikko79 €

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %

Hintoihin lisätään mobiilipysäköinnin tapahtumamaksu.

Pysäköintisovellukset

Tikkuparkissa lyhytaikaisen pysäköinnin pysäköintioikeus maksetaan VAIN ParkMan- tai EasyPark- pysäköintisovelluksella.

Sovellukset eli ”appsit” kannattaa ladata älypuhelimeen etukäteen iOS- ja Android-sovelluskaupoista (AppStore ja (Google Store / Google Play Kauppa) osoitteessa play.google.com/store.

Ohje:

Sovelluksiin luodaan oma käyttäjätili ja syötetään veloitettavan pankki- tai luottokortin tiedot sekä auton rekisterinumero. Pysäköinnin hinta määräytyy käyttämäsi ajan mukaan. Veloitus tapahtuu maksukortiltasi.

Voit ladata sovellukset Play- ja ikaupasta.

Tietoa pysäköintijärjestelmästä

Kun ajoneuvon kuljettaja ajaa pysäköintitalon sisäänajoluiskalle nosto-oven eteen, järjestelmä tunnistaa sopimusasiakkaan ajoneuvorekisterin perusteella ja avaa nosto-oven. Vastaavasti pysäköintitalosta ulos ajettaessa kamera tunnistaa ajoneuvon ja kirjaa ajoneuvon poistumisen järjestelmään.

Mikäli autoilija on ajanut pysäköintitaloon vahingossa eikä hänellä ole tarkoitusta pysäköidä, on hänellä mahdollisuus ajaa välittömästi pysäköintihallista pois ilman, että pysäköinnistä veloitetaan.

Tikkuparkin pysäköintitaloon on järjestetty pysäköinninvalvonta. Lyhytaikainen pysäköinti tulee suorittaa sovelluksella ja maksun suorittamatta jättäminen voi johtaa pysäköintivirhemaksuun. Lyhytaikaisessa pysäköinnissä sovellusta käytettäessä veloitus pysäköinnistä suoritetaan toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Asiakas on kuitenkin velvollinen varmistamaan, että veloitettava aika on päättynyt pysäköintihallista poistumisen jälkeen.

Pysäköintitalon kameravalvonta

Tikkuparkin kameravalvonnan tarkoituksena on omaisuuden suojaus, rikosten ennaltaehkäisy, rikosten selvittäminen, henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuuden varmistus. Rekisterinpitäjänä toimii Tikkuparkki Oy.